Zakelijk vervoer

Kostenbeheersing, efficiency en klantgerichtheid: kwaliteiten die ondernemers aanspreken. Daarom doen zoveel bedrijven een beroep op Taxi Centrale Amersfoort. Zij weten dan immers zeker dat hun klanten en medewerkers goed op weg zijn!

Onze chauffeurs verzorgen de meest uiteenlopende ritten, ook buiten de regio Amersfoort. Zo regelen zij vaak het vervoer van en naar de verschillende luchthavens. Maar ook voor andere zakelijke ritten kunt u altijd een beroep op hen doen. 
  
Snel weg
Voor vervoer op niveau hoeft u bij Taxi Centrale Amersfoort zelf niets te doen. U geeft de ritten door en wij regelen alles. Met een geavanceerd automatiseringssysteem en een continue GPS-verbinding met de voertuigen zijn wij in staat om snel en efficiënt te plannen. Het resultaat: meer service én minder wachttijd!

Full service
Taxi Centrale Amersfoort brengt u naar elke bestemming die per auto bereikbaar is. Een zakendiner in Amersfoort, een onverwachte rit naar Brussel of een perfect geplande route naar Spanje: u komt er snel en goed. Hotels voor onderweg? Een rondleiding in een stad? Wij regelen het allemaal voor u! In onze taxi’s is ook aan uw betaalgemak gedacht: na de rit kunt u afrekenen met uw creditcard!

Gemotiveerde mensen
Met onze representatieve chauffeurs kunt u voor de dag komen. Ze zijn netjes gekleed, hebben een goede opleiding genoten, spreken perfect Nederlands en Engels en doen hun werk met heel veel plezier.

Kostenbewust
Onze opdrachtgevers maken vaak veelvuldig gebruik van een taxi. Bij ons is de planning van die taxiritten in vertrouwde handen. Wij houden de service hoog en de kosten laag. Als bijvoorbeeld één van uw mensen met de taxi naar vliegveld Düsseldorf, Brussel of Munster moet en een uur later arriveert op datzelfde vliegveld een relatie van uw bedrijf, dan blijft onze chauffeur gewoon even wachten. Doordat wij dan slechts één en geen twee taxi’s hoeven in te zetten, bespaart u maar liefst procent. In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer over de mogelijkheden en de voordelen van een efficiënte en kostenbewuste planning.