VIP en Speciaal vervoer op maat voor u.

 

Taxi Centrale Amersfoort staat klaar om uw zakelijk vervoer te verzorgen. Wij bieden u de beste kwaliteit voor de best mogelijke prijs!

De luxe taxi’s met een goede navigatie, brengt u veilig en stipt op tijd naar uw afspraak. Uiteraard reikt deze taxidienst ook tot over de Nederlandse grenzen.

Zakelijke klanten kunnen behalve contant betalen ook per creditcard de taxi rit betalen of op rekening rijden. U kunt dus makkelijk een taxi voor uw medewerkers of gasten bij ons bestellen, zonder dat er in de taxi moet worden afgerekend. Middels het rijden op rekening kunt u als bedrijf of als instelling snel en efficiënt een taxi reserveren zonder direct af te rekenen. U kunt dagelijks, wekelijks of maandelijks een factuur ontvangen.

 

Ook voor uw VIP-vervoer, directievervoer of groepsvervoer bent u bij Taxi Centrale Amersfoort aan het juiste adres. Wij bieden u een zeer unieke en sfeervolle vervoerswijze, gecompleteerd door zakelijk geklede en kennisrijke chauffeurs en een modern wagenpark. Taxi Centrale Amersfoort staat klaar om uw speciale vervoer te verzorgen.

Wij bieden u de gewenste kwaliteit voor de best mogelijke prijs!

Voor onze vaste klanten en bedrijven hanteren we speciale prijzen. Neem hiervoor contact op met ons. Wij zorgen ervoor dat u Royal vervoert wordt tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

 

Zakelijk Vervoer

Uw VIP-vervoer, Directievervoer, maar ook een ‘gewone’ verzorgde rit naar uw zakelijke afspraak is bij Taxi Centrale Amersfoort in goede handen. Wij bieden u een zeer unieke en sfeervolle vervoerswijze, gecompleteerd door zakelijk geklede en kennisrijke chauffeurs, een modern wagenpark en servicerijke ritinvullingen. Taxi Centrale Amersfoort staat klaar om uw zakelijk vervoer te verzorgen. Wij bieden u de gewenste kwaliteit voor de best mogelijke prijs!

 

Ontvangt u belangrijke internationale gasten of bent u op zoek naar een vervoersoplossing voor bijvoorbeeld uw directieteam of management? of ‘gewone’ verzorgde rit naar uw zakelijke afspraak is bij Taxi Centrale Amersfoort in goede handen. Wij bieden u een zeer unieke en sfeervolle vervoerswijze, gecompleteerd door zakelijk geklede en kennisrijke chauffeurs, een modern wagenpark en servicerijke ritinvullingen.

 

De luxe taxi met gedetailleerde routeplanning, brengt u veilig en stipt op tijd naar uw afspraak. Uiteraard reikt deze taxidienst ook tot over de Nederlandse grenzen.

 

Zakelijke klanten kunnen behalve contant betalen ook per creditcard de taxi rit betalen of op rekening rijden. U kunt dus makkelijk een taxi voor uw medewerkers of gasten bij ons bestellen, zonder dat er in de taxi moet worden afgerekend. Middels het rijden op rekening kunt u als bedrijf of als instelling snel en efficiënt een taxi reserveren zonder direct af te rekenen. U kunt wekelijks of maandelijks een factuur ontvangen.

 

Amersfoort Taxi Centrale heeft twee mogelijkheden, namelijk: privé-chauffeur met of zonder auto. Het kan om vele redenen prettig zijn om tijdelijk over een privé-chauffeur te kunnen beschikken.

 

U kunt hierbij denken aan: het kunnen (door)werken in de auto (dus geen verloren reistijd) het meenemen van een zakenrelatie naar een bijzonder gelegenheid of vergadering, meerdere afspraken op een dag, het kunnen blijven concentreren op uw werk, geen stress meer om van A naar B te reizen.

Dit kan met uw eigen auto of indien u dit wenst met een luxe auto van Amersfoort Taxi Centrale
met airconditioning, navigatiesysteem, extra leeslampjes en eventueel een aansluiting voor uw laptop.

Als u verder nog bijzondere persoonlijke wensen heeft, kunnen wij hier vooraf zorg voor dragen. Indien gewenst kan de wagen zodanig uitgerust worden dat deze niet als taxi herkenbaar is.

Zakelijk vervoer